Disclaimer

Alles wat u op deze website vindt, heeft een zuiver informatieve waarde.  Wandelclub De Noorderkempen vzw zal steeds proberen om haar website op regelmatige tijdstippen bij te werken en/of te verbeteren.  Wandelclub de Noorderkempen vzw kan geen aansprakelijkheid aanvaarden over de actualiteit, correctheid of volledigheid van de informatie die via deze website ter beschikking wordt gesteld.

Links naar andere websites worden slechts gegeven ter informatie van de gebruiker en geven geen garantie over het bestaan of de inhoud ervan.  Wandelclub de Noorderkempen vzw neemt geen verantwoordelijkheid over de informatie, juistheid en goede werking van deze sites.  

Privacy

Wandelclub De Noorderkempen vzw geeft geen persoonsgegevens door aan bedrijven tenzij wij u uitdrukkelijk om toestemming hebben gevraagd.

Een opgegeven e-mailadres wordt enkel door ons gebruikt voor het sturen van informatie indien we hiervoor van u de expliciete toestemming hebben.Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.