Foto's

Lommel werd onze eerste busuitstap van het nieuwe jaar 2017.  Met 45 flink ingeduffelde wandelaars hebben we van een koude, maar heel zonnige wandeldag op een prachtige locatie genoten. 

Op 12 februari hebben we onze 27ste Wintertocht georganiseerd.  Met 1204 deelnemers mogen we zeker niet van een mislukking spreken, integendeel.

Van Jos Van Ginderen mochten we een mooi verslag ontvangen, dat hij overigens in de Wandelgazette (onder de titel "Grensoverschrijdende Wintertocht in Meerle) laat publiceren. Tevens stuurde hij een aantal mooie foto's die we graag met jullie delen (deels).  Ook May Boeren deed haar best en ook die foto's willen we jullie niet onthouden. 

Voor de busuitstap naar Buggenhout waren er dit maal minder deelnemers, maar toch was het de moeite.  Een prachtige bloemenweide met plantenmarkt er om heen, goed weer en na afloop werd de Karmeliet en de Kwak door kenners met veel smaak gedronken.  Dank aan May Boeren voor de mooie foto's.  

Lutgart en Jos zijn ondertussen al eens het domein de Massembre in Hastière en de nabije omgeving gaan verkennen zodat het wandelweekend van 13 tot 15 oktober weer een prachtige beleving wordt.  Via de link tonen we jullie een beperkte selectie van foto's uit de omgeving, al de rest mogen jullie zelf gaan ontdekken! 

Onze aardbeientocht van 2017 zit er weer op.  Met goed weer en een uitstekend humeur hebben wandelaars weer genoten van mooie tochten.  Enkele sfeerbeelden hebben we van onderweg en voor de rest allemaal foto's ditmaal van onze o zo bereidwillige helpers die ook gerust eens heel goed in de kijker mogen geplaatst worden.