Foto's

Over de Wintertocht in St.-Jozef-Rijkevorsel waren de wandelaars onverdeeld enthousiast.  Foto's van deze tocht mochten we niet ontvangen, maar er werden wel enkele foto's in de vertrekzaal genomen die vooral de vrijwilligers in beeld brachten( + de evaluatie achteraf).

Zondag 18 maart: de 2de busuitstap naar het rustige Rotem (Limburg).  Niet al te veel kandidaat-wandelaars op de bus en ook niet ginder, want concurrentie van 2 andere clubs in de provincie.  Wel een bitter- en bibberkoude wandeldag waarbij sommigen het blijkbaar nuttig vonden om even in de kerk wat op te warmen of omdat men zo ook wat minder last had van de snijdende wind.

Na afloop zullen een warme tas soep of chocomelk (of toch een frisse pint?) wel deugd gedaan hebben.  

Uit erkentelijkheid en dank voor de belangeloze inzet van al onze vrijwilligers werd weer een fijn verwenfeest georganiseerd op zaterdag 22 september.  May Boeren was zo goed ons een aantal foto's te sturen die een mooie impressie geven van zowel de tocht als het feestmaal achteraf.  We zijn er van overtuigd dat alle deelnemers heel goed genoten hebben van de warme worsten, frikadellen, kaas, en zeker de niet te versmaden desserts.  Het is hen gegund.

Onze Spilzakkentocht kon dit jaar doorgaan onder een zalig eindejaarszonnetje en het was dus heerlijk wandelen in de Wortelse koloniebossen.  Enkele foto's hierbij om dat te illustreren.  Met dank aan de fotografe.

Ons heerlijk wandelweekend naar de Sallandse Heuvelrug in Raalte en omgeving zit er ook weer op.  Met mooi weer, een prachtige omgeving en een leuk gezelschap is het opnieuw een geweldig weekend geworden.  Bekijk hier een selectie van vele foto's, met dank aan de fotografen van dienst. 

Via May Boeren kregen we weer enkele foto's van de busuitstap naar Saive.  Even klikken en je kan  (een beetje) mee genieten van de mooie tocht.  Ook Jos (van Lutgart) heeft een hele reeks mooie foto's bezorgd, via dezelfde link te bekijken.  Allemaal de moeite!

Op 1 december kreeg ons wandeljaar weer een prachtig slot met een smakelijk ledenfeest. Tijdens de wandeling was het niet altijd droog, maar dat kon de 75 wandelaars niet deren.  Nadien schoven 101 deelnemers aan voor een heel lekker en overvloedig feestmaal, afgesloten met een leuke sinterklaasattentie.   

Op donderdag 17 januari werd in natte omstandigheden de eerste namiddagwandeling van 2019 gestapt. Piet en Cees van den Broeck leidden de deelnemers langs prachtige paden in Baarle Hertog, Baarle Nassau en Weelde Statie.

Mai B. bezorgde ons enkele mooie foto's, waarvoor dank.

 

Op zondag 10 februari 2019 ging onze wintertocht door onze natte omstandigheden. Vooral de weervoorspellingen voor die zondag waren zeer slecht. Daarmee het weinig aantal wandelaars. Van Hilde Hillen hebben we enkele foto's doorgekregen. Hartelijk dank hiervoor.

Op 17 februari 2019 hadden we een busuitstap naar de mooie Zwalmstreek.

Het weer was prachtig. Hierbij reeds enkele mooie foto's van May Boeren.

Ook Jos (van Lutgart) heeft ons een hele reeks mooie foto's bezorgd. Allemaal

via deze link te bekijken.