Foto's

Uit erkentelijkheid en dank voor de belangeloze inzet van al onze vrijwilligers werd weer een fijn verwenfeest georganiseerd op zaterdag 22 september.  May Boeren was zo goed ons een aantal foto's te sturen die een mooie impressie geven van zowel de tocht als het feestmaal achteraf.  We zijn er van overtuigd dat alle deelnemers heel goed genoten hebben van de warme worsten, frikadellen, kaas, en zeker de niet te versmaden desserts.  Het is hen gegund.

Onze Spilzakkentocht kon dit jaar doorgaan onder een zalig eindejaarszonnetje en het was dus heerlijk wandelen in de Wortelse koloniebossen.  Enkele foto's hierbij om dat te illustreren.  Met dank aan de fotografe.

Ons heerlijk wandelweekend naar de Sallandse Heuvelrug in Raalte en omgeving zit er ook weer op.  Met mooi weer, een prachtige omgeving en een leuk gezelschap is het opnieuw een geweldig weekend geworden.  Bekijk hier een selectie van vele foto's, met dank aan de fotografen van dienst. 

Op 1 december kreeg ons wandeljaar weer een prachtig slot met een smakelijk ledenfeest. Tijdens de wandeling was het niet altijd droog, maar dat kon de 75 wandelaars niet deren.  Nadien schoven 101 deelnemers aan voor een heel lekker en overvloedig feestmaal, afgesloten met een leuke sinterklaasattentie.   

Op donderdag 17 januari werd in natte omstandigheden de eerste namiddagwandeling van 2019 gestapt. Piet en Cees van den Broeck leidden de deelnemers langs prachtige paden in Baarle Hertog, Baarle Nassau en Weelde Statie.

Mai B. bezorgde ons enkele mooie foto's, waarvoor dank.

 

Op zondag 10 februari 2019 ging onze wintertocht door onder natte omstandigheden. Vooral de weervoorspellingen voor die zondag waren zeer slecht. Daarmee het weinig aantal wandelaars. Van Hilde Hillen hebben we enkele foto's doorgekregen. Hartelijk dank hiervoor.

Op 17 februari 2019 hadden we een busuitstap naar de mooie Zwalmstreek.

Het weer was prachtig. Hierbij reeds enkele mooie foto's van May Boeren.

Ook Jos (van Lutgart) heeft ons een hele reeks mooie foto's bezorgd. Allemaal

via deze link te bekijken.

Hierbij enkele foto's van onze donderdagwandeling van 21 februari in de omgeving van de Lilse bergen. Deze wandeling werd geleid door Lutgart.

 

Op zondag 14 april 2019 hadden we een busuitstap naar Anhee, een
mooie streek in de Ardennen, vlakbij Dinant. Het was een prachtige wandeling.

Jan Vermeiren en Jos (van Lutgart) hebben ons een reeks mooie foto's bezorgd.

 

Op 27 april hebben een aantal dappere wandelaars onze jaarlijkse tocht naar Scherpenheuvel gemaakt. Hierbij enkele foto's van deze tocht.