Foto's

2 december: jaarlijks ledenfeest.  Dit jaar was Wortel nog eens aan de beurt, met eerst een fijne winterwandeling naar de Kolonie.  Jan Mertens leidde ons door de stille dreven met bladerloze bomen en kille mist die de wereld heel klein maakte.  Na een rust in het Casino bij Widar trokken we terug naar de parochiezaal waar de koks van Quebak ons een lekker warm maal serveerden met heerlijke chocomousse als toetje.  Erna Van Opstal en Jan Groen mochten hun welverdiende trofee in ontvangst nemen en voor alle deelnemers (105) was er nog een kleine sinterklaasattentie. Tevens werden de nieuwe clubkledij voorgesteld en er was onmiddellijk heel wat interesse. 

May Boeren en Jos /Lutgart bezorgden ons een aantal mooie foto's, waarvoor dank.    

De laatste uitstap van 2017 met de bus ging dit keer naar het Westvlaamse Gits, een echt landelijke gemeente vol weilanden en velden.  Ondanks de dreigende hemel bleef het tijdens het wandelen steeds droog, en dan klaagt er natuurlijk niemand.  Alles bijeen weer een leuke wandeldag.  We bedanken Melly Mertens en May Boeren voor de mooie foto's.

Ook het nieuwe jaar 2018 werd al wandelend goed ingezet.

Zo waren er, ondanks de stormachtige winden in de voormiddag, toch 30 stappers opgedaagd voor de eerste donderdagtocht in Meerle. Chris gidste hen eerst langs het smokkelpad en nadien werd op het nieuwe jaar geklonken.

Enkele dagen later was er al de eerste busuitstap naar het Brabantse Linter.  Het weer was toen heel wat beter en zo kon iedereen genieten van de mooie omgeving en achteraf van wat lekker eten en het krachtige 7PKbier. 

Over de Wintertocht in St.-Jozef-Rijkevorsel waren de wandelaars onverdeeld enthousiast.  Foto's van deze tocht mochten we niet ontvangen, maar er werden wel enkele foto's in de vertrekzaal genomen die vooral de vrijwilligers in beeld brachten( + de evaluatie achteraf).

Om het wandelweekend in het najaar te Raalte/Salland (Nederland) weer goed voor te bereiden, hebben Lutgart en Jos de omgeving en de terrasjes (?) al serieus gaan verkennen.  Om jullie al wat warm te maken voor deze prachtige omgeving, bezorgden ze een aantal mooie foto's.  Eerstdaags kan je ze bewonderen.

Op donderdag 15 maart werd in natte omstandigheden de laatste namiddagwandeling van het voorjaar gestapt.  René leidde de deelnemers langs prachtige paden in de stille natuurgebieden van Sint-Jozef Rijkevorsel.  Mai B. bezorgde ons nog enkele mooie foto's waarvoor dank.

Zondag 18 maart: de 2de busuitstap naar het rustige Rotem (Limburg).  Niet al te veel kandidaat-wandelaars op de bus en ook niet ginder, want concurrentie van 2 andere clubs in de provincie.  Wel een bitter- en bibberkoude wandeldag waarbij sommigen het blijkbaar nuttig vonden om even in de kerk wat op te warmen of omdat men zo ook wat minder last had van de snijdende wind.

Na afloop zullen een warme tas soep of chocomelk (of toch een frisse pint?) wel deugd gedaan hebben.